Dianne van Zon nieuwe voorzitter A-Academy

Dianne van Zon wordt per 1 januari 2017 de nieuwe bestuursvoorzitter van de A-Academy. Zij is de opvolger van Osman Cifci. Dianne heeft Marketing & Communicatie gestudeerd op het KW1C en is daarna verder gaan studeren op de Avans Hogeschool. In 2011 heeft zij samen met haar tweelingzus het marketingbureau CanZs opgericht. Het afgelopen jaar heeft Dianne zich in de rol van algemeen bestuurslid ingezet voor een nieuwe koers voor de A-Academy. Zij kijkt er naar uit om dit in de rol van voorzitter verder voort te zetten. "Ik zet mij graag in om van de A-Academy een steeds groter netwerk van professionals te maken, een meerwaarde bij de volgende stap in ieders carrière”

Dianne van Zon

Afscheid voorzitter A-Academy

Geachte relatie van de A-Academy,

Met veel plezier heb ik de afgelopen 2 jaar mijn rol als voorzitter vervuld. Als voorzitter heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan evenementen, workshops, bijeenkomsten, ons nieuwe logo én last but not least het nieuwe koersplan van de vereniging. Ik heb een waardevol netwerk mogen opbouwen met studenten, docenten en professionals.

Lees meer: Afscheid voorzitter A-Academy

Charity dinner 2016 geannuleerd

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat het Charity Dinner van donderdag 3 november 2016 NIET door zal gaan.

Dagtrip 2016

De A-Academy heeft gisteren haar jaarlijkse trip gehad. Dit jaar was Jheronimus Bosch het thema van de trip.
We vaarden de 'Hemel en Hellevaart'. We stegen tot grote hoogte tijdens de 'Wonderlijke klim', en na een heerlijke avondmaal sloten wij de geslaagde dag af met 'Bosch by Night'. Kortom, het was een mooi en geslaagd uitje in Den Bosch.
Dagtrip1

Lees meer: Dagtrip 2016