Interim bestuurslid A-Academy

Dyon van Genderen neemt als interim bestuurslid de taken van Nimal van Oort over. Vanwege drukke werkzaamheden doet Nimal een stapje terug. Hij blijft echter op de achtergrond als adviseur fungeren.


Lees meer: Interim bestuurslid A-Academy

Nieuwe Coördinator A-Academy

Per september is Maite van Dael – Gimenez als coördinator verbonden aan de A-Academy. Zij vervangt hiermee Martine v/d Oever die volledig is overgestapt naar de afdeling Corporate Communicatie binnen het Koning Willem I College.

Maite is samen met Wanda Roeters verantwoordelijk voor alle evenementen die vanuit de A-Academy worden georganiseerd. Daarnaast draagt Maite zorg voor het uiteenzetten van het beleid dat is vastgesteld door het bestuur en coördineert zij alle andere werkzaamheden binnen de vereniging.

Lees meer: Nieuwe Coördinator A-Academy

Dianne van Zon nieuwe voorzitter A-Academy

Dianne van Zon wordt per 1 januari 2017 de nieuwe bestuursvoorzitter van de A-Academy. Zij is de opvolger van Osman Cifci. Dianne heeft Marketing & Communicatie gestudeerd op het KW1C en is daarna verder gaan studeren op de Avans Hogeschool. In 2011 heeft zij samen met haar tweelingzus het marketingbureau CanZs opgericht. Het afgelopen jaar heeft Dianne zich in de rol van algemeen bestuurslid ingezet voor een nieuwe koers voor de A-Academy. Zij kijkt er naar uit om dit in de rol van voorzitter verder voort te zetten. "Ik zet mij graag in om van de A-Academy een steeds groter netwerk van professionals te maken, een meerwaarde bij de volgende stap in ieders carrière”

Dianne van Zon

Afscheid voorzitter A-Academy

Geachte relatie van de A-Academy,

Met veel plezier heb ik de afgelopen 2 jaar mijn rol als voorzitter vervuld. Als voorzitter heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan evenementen, workshops, bijeenkomsten, ons nieuwe logo én last but not least het nieuwe koersplan van de vereniging. Ik heb een waardevol netwerk mogen opbouwen met studenten, docenten en professionals.

Lees meer: Afscheid voorzitter A-Academy